Sépia al ron

0 votos
Sépia al ron

Receta enviada por Manuel Asensi Calabuig para el concurso de Recetas Sanas

Ingredientes:

  • Per a quatre persones
  • Una sèpia
  • cinc creïlles regulars
  • dos sebes grans
  • oli d'oliva dens (picual, grossal...) i a ser possible d'extracció en fred a fi de mantenir al plat el regust frutat
  • sal
  • pebre extremeny molt
  • pebre coent roig

En una cassola d’acer inoxidable fiquem oli generosament, les sebes tallades a gust, les creïlles trencades , no tallades; la sèpia trossejada, un poc de pebre coent (a gust) i una polseta de pebre extremeny i per acabar, una bona xorrada de ron negre; de seguit tapat i a foc mimin fins que s’observen molt cuites o desfent-se les creïlles. La sal la tirem a mitja cocció i tres o quatre minuts abans d’apagar el foc, destapem l’olla a fi d’evaporar aigua i agafar una consistència untuosa. Au… facil, barat , molt saludable i molt, molt gustós.

Libro de recetas

Busca tus recetas escribiendo aquí el nombre del plato o alguno de sus ingredientes...

Tres recetas de chocolate

Tres recetas de chocolate sorprendentes

Descubre cómo hacer estofado de cerdo con salsa de cacao o crujiente de chocolate con fruta

Cómo preparar el mejor pollo al horno

El truco definitivo para que el pollo te quede jugoso y crujiente

Te mostramos las claves infalibles para que tu plato no tenga nada que envidiar al de los mejores chefs

Los mercados están llenos de frutas exóticas desconocidas.

Los alimentos que vienen: ¿Qué cocinaremos en el 2020?

Las frutas exóticas o los pescados desconocidos alimentan una era en la que prima el producto global